To-tommer kjører kvalitet, funksjonalitet og stil i samtlige ledd:-)


To-tommer(www.totommer.no) er total entreprenør som driver med nybygg, rehabilitering og elementhus. De har fabrikk der elementer blir bygd slik at hus kan settes opp på rekord tid. De ansatte her har .100233.211 EMEA MULTIPOCKET RIPSTOP PANT CARHARTT® BROWN og 100410.800 FORCE COTTON T-SHIRT S/S ORANGE

EMEA MULTIPOCKET RIPSTOP PANT CARHARTT® BROWN er en traditionell arbeidsbukse i 100% bomull, med vertøylomme. Vertøylommen kan kneppes av etter ønske. Cordura knepute forsterking, og rippstopp slik at om buksa får en rift stoppes revning. Lett og holdbar bukse som avklimatiserer seg godt. Fargen er også opptimal for arbeide med treprodukter.

FORCE COTTON T-SHIRT S/S ORANGE med det pattenterte Force avklimatiserings systemet presser fukt og svette på utsiden av plagget slik at man holder seg tørr og avklimatisert under arbeidet.


13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle