For Timbersports utøvere er det kun et merke som gjelder.


Her ser du Ole Ivar Lierhagen, kaptein for den Norske landslaget i Timbersport og ihuga Carhartt Workwear fan. Han var innom for å få med seg noen klær som han skal ha på seg under Norske talenter som vil bli vist utover høsten. Han tok forsåvidt ny (uoffisiell) norgesrekord i øvelsen Hot saw 6,46, som han satt i et stort internasjonalt timbersport stevne i Palaiseau, sør i Paris.

Tre biten han signerer, eller cookie som det heter på fagspråket, er fra Jakt og fiskedagene i Elverum, hvor vi i 2014 hadde stand i sammarbeid med Sthil Timbersport under det nordiske mesterskapet. Denne ble skåret av meg selv da vanlig dødlige fikk lov å prøve seg. Brukte 1.50 min med en manuell monstersag de kaller for singelbuck. Ole Ivar spiser seg i gjennom en større bit en den på bilde på 14.79 sekunder. Dette er også er ny uoffisiel norgesrekord. Grunnen til at det blir uoffisiel er at Stihl bare regner med sine offisielle konkurranser i statistikken, men i våres øyne er Ole Ivar champion nr 1, og dette gjelder også i det arbeidet han gjør utenfor timbersporten.

Han har på seg den nye fargen til:

.EK231.CHR. SLEEVE LOGO T-SHIRT L/S CHARCOAL


41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle