I´m suspicious of people that don't like dogs, but I trust a dog when it doesn't like a pers


Her ser du noen flere bilder fra Carhartt Workwear Fan Markus, som kan tilby fantastiske turer igjennom Norsk natur. Sjekk ut http://www.huskytour.no. Han er også en meget dyktig Hundeslede kjører og kunkurerer nationalt og internationalt i sporten, med flere god resultater.

-sitat Markus-

"Fikk et par bilder tatt i høstfargene sammen med våre 10 uker gamle valper. Klærene er hærlige å gå med nå som høstkulda har satt inn. De gir god beskyttelse mot naturens påkjenning, og isolasjonen i selebuksene holder oss varme selv på de lengste treningsturene."

Her ser du:

.101051.403. SHERPA LINED SANDSTONE ACTIVE JACKET DARK MIDNIGHT

R02.BRN. DUCK BIB OVERALL LINED

Carhartt Workwear arbeidsklær for alle forhold og yrkesgrupper:-)


11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle