On the road again:-)


Da er vi offisielt på salgsturne i Norge. Første stopp Trondheim. I den anledning har vi anskaffet en Chevrolet Starcraft 97 model diselpurke, med 6.5 l motor som yter 193 HK. Vi har kalt den "Raggen". Raggen har fått fin folie, med logo på og god plass til vareprøver. Tenkte vi skulle gjøre en liten stunt på veien og har tatt med oss en eske med den ikoniske .A18 Watch hat luen. Den eneste du må gjøre er om du ser Raggen på en bensinstajon eller ved din lokale Carhartt forhandler er å si "Raggen er fet" til Eirik Werge som kjører. Blir dette sagt får du en lue:-)

Da gjelder det å holde utkikk etter "Raggen"

Om dere har noen tips om mulige forretninger vi bør oppsøke, eller har lyst til et innsalgsmøte er det bare å ringe Eirik Werge på telnr: 40400355


146 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle