Daddy cool? Still daddy cool!


Carhartt er orginalt et arbeidsklesmerke som ble grunnlagt i 1889. Hovedfokuset til Carhartt har alltid hvert kvalitet, komfort, funksjonalitet og stil. Med disse grunnverdiene er det lett for at arbeidsklærne like mye blir brukt på fritiden. Fordelen her er at man kan krabbe, klatre, tøyse og det som skal til når man har små barn som må aktiviseres, uten at klærne blir ødelagt. Blir jo strengt tatt finere jo mer de blir slitt. Mye av katalogen føres også videre fra sesong til sesong,

noe dette gammle bildet er et bevis for, da det nokk er fra 2014. Vinter bilde er fra i dag, med samme klærne, eneste forskjellen er at jeg måtte ha på meg en lue .103271.001. FORCE EXTREMES KNIT HAT BLACK, samt Carhartt vernesko .F702901.232. HAMILTON S3 WATERPROOF WEDGE BOOT TAN som selvsagt ikke forlater føttene:-)

Her ser du:

.EB011.BRN. WASHED DUCK WORK PANT CARHARTT® BROWN

.K121.HGY. HOODED SWEATSHIRT HEATHER GREY

.V02.MDT. SANDSTONE ARCTIC VEST MIDNIGHT


92 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle