Carhartt Fishing


For alle som kjenner godt til merket Carhartt vet de at de produserer arbeidsklær og livsstilklær av usedvanlig høy kvalitet. Det som er mindre kjent er at de i årrekker har produsert fiskeklær. De er enormt store på dette i U.S.A og sponser Bass Masters årlig og har sitt eget fisketeam som alltid får pallplasseringer:-)

Nå har noen av disse klærne blitt tilgjengelig for det Norske markedet. De tråkker forsiktig men bestemt ut og leverer en gjennomført og fin introduksjons-kolleksjon. Klærne er spekket med klesteknologi som 37.5, windfighter, raindefender, stainbreaker, force, upf(solbeskyttelse) m.m. Denne nyheten kom ikke overaskende på artsfiskeentusiast og håndverker Steinar Andersen, som var raskt på plass for å få seg no fiskeklær. Utenom å være aktiv fiskeentusiast driver han også Interiørhelhet møbelentreprenør AS og har vært trofast Carhartt fan siden vi begynte med det for 6 år siden. Da han var å plukket seg ut fiskeklærne fortalte han oss at han er pådriver for en fiskekonkurranse/cup som er i sitt tredje år. Simrad cup avholdes i Oslofjorden 14-16. Alle med egen båt kan delta med 3 personer i hver båt. For mer info gå inn på Simrad cup.

Da var det jo en selvfølge at vi stiller med premier på denne konkurransen og det blir flotte premier helt ned til 8 plass. Steinar har hvert ute mangfoldige ganger med de nye Carhartt Fiskeklærne og er veldig overrasket over kvalitet, komfort og funksjonalitet. Da vi ble invitert ut på båten hans kunne vi ikke la denne sjansen gå fra oss til å teste ut produktene selv.

Det resultert i en fantastisk fin fisketur i Drøbaksfjorden hvor vi atpåtill fikk litt fisk. Da vi var på artsfiske var det forskjellig type agn og plasser for hva vi gikk etter. Utrolig morsomt og lærerikt. Vi må si oss enig med Steinar at fiskeklærne presterer slik de skal, og vi er sikker på at fiskere generelt vil ta godt imot kolleksjonen. Per dags dato kan du kjøpe fiskekoleksjonen hos Intersport i bogstadveien, nettforhandleren Arbeidsfolk.no og workwearshop.no (da den er rimelig fersk er det ikke sikker de har lagt ut bilder, men de kan skaffe alt fra katalogen så det er bare å spørre:-)

Legger ved noen bilder av turen, samt produktbilder av hele serien, som man også kan beskue her


150 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle